Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”).
Rekomendacje dostarcza Ceneo.pl

Mąka do pizzy

Mąka 00 z najlepszych włoskich młynów, dzięki której przygotujesz idealne ciasto na pizzę

Jest 24 produktów.

Pokazano 1-24 z 24 pozycji

Aktywne filtry

Mąka do pizzy Luna Verde 10kg Molino Iaquone

Cena 69,00 zł

Doskonała mąka z młyna Iaquone, idealna do pizzy neapolitańskiej. Średni czas wyrastania. Czas dojrzewania w temperaturze kontrolowanej 0-4°C: 1-2 dni

Mąka do pizzy Pasini Verde AVPN 10kg

Cena 75,00 zł

Doskonała mąka z młyna Pasini, rekomendowana przez AVPN do pizzy neapolitańskiej. Średni czas wyrastania. Czas dojrzewania w temperaturze kontrolowanej 0-4°C: 1-2 dni

Mąka do pizzy Pasini Blu 10kg

Cena 69,00 zł

Doskonała mąka z młyna Pasini. Krótki czas wyrastania. Czas dojrzewania w temperaturze kontrolowanej 0-4°C: 10 godzin

Mąka do pizzy Pasini Giallo 10kg

Cena 72,00 zł

Doskonała mąka z młyna Pasini. Średni czas wyrastania. Czas dojrzewania w temperaturze kontrolowanej 0-4°C: 20 godzin 

Mąka do pizzy Pasini Marrone 10kg

Cena 85,00 zł

Doskonała mąka z młyna Pasini. Długi czas wyrastania. Czas dojrzewania w temperaturze kontrolowanej 4°C: 1-4 dni

Caputo mąka do pizzy 0 Nuvola 1kg

Cena 12,00 zł

Mąka nowa typu 0, do mocno nawilżonych ciast, daje dobrze wyrośnięty brzeg klasycznej neapolitańskiej pizzy.

Caputo mąka do pizzy 00 Pizzeria 5kg

Cena 35,00 zł

Mąka z mocnym, elastycznym glutenem, idealna do ciast wymagających długiej fermentacji, w tym klasycznej neapolitańskiej pizzy.

Caputo mąka do pizzy 00 Classica 5kg

Cena 32,00 zł

Mąka o dobrze skalibrowanym ziarnie, łatwa do nawodnienia, idealna do lekkiego i puszystego ciasta. Świetna „urabialność”, dobra do miękkich ciast, które zachowują lekkość i smak po pieczeniu.

Caputo mąka do pizzy Integrale 5kg

Cena 35,00 zł

Mąka z pełnego ziarna o wysokiej jakości skrobi i mocnym glutenie. Połączona z wodą tworzy elastyczne, łatwe w wałkowaniu ciasto, zapewniając niezwykły efekt końcowy.