Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”).

Mąka do pizzy

Mąka 00 z najlepszych włoskich młynów, dzięki której przygotujesz idealne ciasto na pizzę

Aktywne filtry

Mąka do pizzy Pasini Verde AVPN 10kg

Cena 75,00 zł

Doskonała mąka z młyna Pasini, rekomendowana przez AVPN do pizzy neapolitańskiej. Średni czas wyrastania. Czas dojrzewania w temperaturze kontrolowanej 0-4°C: 1-2 dni

Mąka do pizzy Pasini Blu 10kg

Cena 69,00 zł

Doskonała mąka z młyna Pasini. Krótki czas wyrastania. Czas dojrzewania w temperaturze kontrolowanej 0-4°C: 10 godzin

Mąka do pizzy Pasini Giallo 10kg

Cena 72,00 zł

Doskonała mąka z młyna Pasini. Średni czas wyrastania. Czas dojrzewania w temperaturze kontrolowanej 0-4°C: 20 godzin 

Mąka do pizzy Pasini Panettone 10kg

Cena 89,00 zł

Doskonała mąka z młyna Pasini przeznaczona do przygotowywania ciast typu Panettona a także do pizzy na bazie prefermentów. Długi czas wyrastania. Czas dojrzewania w temperaturze kontrolowanej 4°C: 1-4 dni

Mąka do pizzy Pasini Marrone 10kg

Cena 85,00 zł

Doskonała mąka z młyna Pasini. Długi czas wyrastania. Czas dojrzewania w temperaturze kontrolowanej 4°C: 1-4 dni

Mąka do pizzy PETRA 0102 12,5kg

Cena 119,00 zł

doskonała mąka z młyna Quaglia. Idealna do ciast poddawanych długiemu czasowi wzrostu oraz wysokiej hydracji.

Mąka do pizzy PETRA 3, 12,5kg

Cena 139,00 zł

doskonała mąka z młyna Quaglia. Idealna do ciast poddawanych długiemu czasowi wzrostu oraz wysokiej hydracji.

Caputo mąka do pizzy 00 Pizzeria 1kg

Cena 8,00 zł

Mąka z mocnym, elastycznym glutenem, idealna do ciast wymagających długiej fermentacji, w tym klasycznej neapolitańskiej pizzy.

Caputo mąka do pizzy 00 Classica 1kg

Cena 8,00 zł

Mąka o dobrze skalibrowanym ziarnie, łatwa do nawodnienia, idealna do lekkiego i puszystego ciasta. Świetna „urabialność”, dobra do miękkich ciast, które zachowują lekkość i smak po pieczeniu.

Caputo mąka do pizzy 0 Nuvola 1kg

Cena 12,00 zł

Mąka nowa typu 0, do mocno nawilżonych ciast, daje dobrze wyrośnięty brzeg klasycznej neapolitańskiej pizzy.

Caputo mąka do pizzy 00 Pizzeria 5kg

Cena 36,00 zł

Mąka z mocnym, elastycznym glutenem, idealna do ciast wymagających długiej fermentacji, w tym klasycznej neapolitańskiej pizzy.

Caputo mąka do pizzy 00 Classica 5kg

Cena 35,00 zł

Mąka o dobrze skalibrowanym ziarnie, łatwa do nawodnienia, idealna do lekkiego i puszystego ciasta. Świetna „urabialność”, dobra do miękkich ciast, które zachowują lekkość i smak po pieczeniu.

Caputo mąka do pizzy Integrale 5kg

Cena 34,00 zł

Mąka z pełnego ziarna o wysokiej jakości skrobi i mocnym glutenie. Połączona z wodą tworzy elastyczne, łatwe w wałkowaniu ciasto, zapewniając niezwykły efekt końcowy.

Caputo mąka do pizzy 0 Nuvola 5kg

Cena 53,00 zł

Mąka nowa typu 0, do mocno nawilżonych ciast, daje dobrze wyrośnięty brzeg klasycznej neapolitańskiej pizzy.

5 Stagioni Non solo grano 10 kg

Cena 89,00 zł

Non Solo Grano to specjalna mieszanka wieloziarnista przeznaczona do produkcji ciast Pizza Classica. 

5 Stagioni mąka SUPERIORE 1kg

Cena 10,00 zł

Delikatna pszenna mąka typu 00 z wysoką zawartością białka jest przeznaczona do ciast z długim czasem dojrzewania. Idealna do ciast, które są robione min 24h wcześniej i przechowywane w lodówce.

5 Stagioni Nucleo pizza rustica 2 kg

Cena 59,00 zł

Nucleo pizza rustica to mieszanka którą można stosować do wszystkich rodzajów ciasta posiada zdolność do przekształcania tradycyjnej mąki „00” lub „0” w mieszankę o doskonałych wartościach odżywczych