Kapary w w occie winnym Valtaro 300 g

21,00 zł
*
Produkt niedostępny

Kapary w occie winnym, Valtaro 300 g.

Ilość

Aromatyczne właściwości zawarte są w pąkach kwiatów powszechnie zwanych kaparami. Wykorzystuje się je w gastronomi od tysięcy lat, zbiera się je kiedy są jeszcze zamknięte i konserwuje w soli lub occie.

Kapary zwykle używane są do aromatyzowania potraw, pasują do większości dań począwszy od mięs, ryb i makaronów.

Masa po odsączeniu 180 g

SKŁADNIKI: kapary, ocet winny, woda, sól.

WARTOŚCI ODŻYWCZE NA 100 g PRODUKTU:

Wartość energetyczna 89 kJ / 22 kcal

Tłuszcz 0.5 g

w tym tłuszcze nasycone 0.2 g

Węglowodany 0.2 g

w tym cukry 0 g

Białko 1,9 g

Sól 5,0 g

s194

Specyficzne kody