Capperi all’aceto 290g

25,00 zł
*
Produkt dostępny, dostawa 1-3 dni.

Kapary w occie winnym z Apulii.

Czas rzeczywisty: 4 Gość w tej chwili
Ilość

Aromatyczne właściwości zawarte są w pąkach kwiatów powszechnie zwanych kaparami. Wykorzystuje się je w gastronomi od tysięcy lat, zbiera się je kiedy są jeszcze zamknięte i konserwuje w soli lub occie.

Kapary zwykle używane są do aromatyzowania potraw, pasują do większości dań począwszy od mięs, ryb i makaronów.

Pojemność: 290 gram
Kraj pochodzenia: Włochy, Apulia
Składniki: Kapary, woda, ocet winny, sól.

0015

Specyficzne kody

Komentarze

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Capperi all’aceto 290g

Kapary w occie winnym z Apulii.

Napisz swoją opinię