Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”).

Polityka prywatności sklepu jakumammy.pl

 

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady przetwarzania danych osobowych i warunki zachowania poufności użytkowników serwisu znajdującego się pod adresami www.jakumammy.pl.
Administratorem danych osobowych w rozumieniu Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku oraz Operatorem serwisu
www.jakumammy.pl jest:

 

MINDOPEN MICHAŁ ADAMCZYK

Ul. Rozłogi 14a/106

01-310 Warszawa

NIP 5222612723

 

Użytkownik czytając, przeglądając czy używając serwis internetowy jakumammy.pl akceptuje zasady zawarte w Polityce Prywatności.

 

Jakumammy.pl zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdego użytkownika Jakumammy.pl obowiązuje aktualna Polityka Prywatności znajdująca się na stronie: www.jakumammy.pl.

 

Zamawianie usług i produktów oferowanych przez Jakumammy.pl wymaga podania w odpowiednim formularzu pełnych danych osobowych i adresowych. Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do działania serwisu. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, którą te dane dotyczyły.

Sklep dokłada wszelkich starań do skutecznej ochrony przetwarzanych danych osobowych. Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Użytkowników osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Użytkownika albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Użytkownik oświadcza, że przekazane przez niego dane osobowe są prawdziwe i prawidłowe oraz zobowiązuje się powiadomić o ich zmianach. Użytkownik ponosi pełną odpowiedzialność za wszelkie straty, szkody, jakie podanie błędnych danych  może spowodować wobec strony jakumammy.pl lub wobec osoby za nią odpowiedzialną bądź wobec osoby trzeciej.

Każdy klient gdy podaje dane osoby trzeciej przy realizacji zamówienia ma on obowiązek poinformowania tę osobę o użyciu jej danych oraz uzyskać jej zgodę w danej sprawie. Dane osoby trzeciej będą wykorzystywane do realizacji zamówienia czy weryfikacji danych.

 

Dane osobowe użytkowników są zbierane w celu umożliwienia Użytkownikowi i Administratorowi/Operatorowi przeprowadzenia transakcji kupna-sprzedaży za pośrednictwem sklepu jakumammy.pl.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Użytkownika przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Użytkownika zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Dane osobowe będą przechowywane przez czas nieokreślony. 

Każdy Użytkownik, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia składając prośbę na e-mail sklep@jakumammy.pl.

Jeżeli Użytkownik, który wybierze przesyłkę towaru za pośrednictwem firmy kurierskiej – operator serwisu przekaże firmie kurierskiej dane obu stron transakcji w celu umożliwienia odbioru oraz dostawy produktu.
Operator serwisu przekaże firmie kurierskiej następujące dane: imię i nazwisko nadawcy/odbiorcy lub nazwę firmy, adres korespondencyjny, numer telefonu wskazany przez nadawcę/odbiorcę. W przypadku podejrzenia złamania prawa, dane osobowe będą udostępnione odpowiednim organom państwowym a w sytuacji kontroli także upoważnionym pracownikom Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych.

Sklep jakumammy.pl wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia logowania się do konta w Serwisie, monitorowania ruchu użytkowników w Serwisie, opracowania statystyk korzystania z Serwisu. Pliki cookies pozwalają ponadto użytkownikom na zachowanie ich parametrów nawigacyjnych w Serwisie. Pliki cookies są także wykorzystywane przez system statystyk Google Analytics, zaimplementowany w kodzie serwisu jakumammy.pl. Szczegółowe cele, do którego Google Analytics wykorzystuje pliki cookies zostały opisane w odrębnym dokumencie dostępnym pod adresem: http://www.google.com/intl/pl/policies/privacy/.

Poprzez akceptację niniejszej polityki prywatności Użytkownik wyraża zgodę na używanie cookies stosowanych na stronie www.jakumammy.pl.

Użytkownik może w dowolnym momencie zablokować zbieranie takich informacji wyłączając opcję obsługi cookies w ustawieniach przeglądarki. Operator serwisu jakumammy.pl  nie gwarantuje jednak poprawnego działania serwisu przy nieaktywnej obsłudze cookies w przeglądarce.

 

Na stronie internetowej jakumammy.pl możemy zamieszczać linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych. Nie odpowiadamy ani za zawartość, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Użytkownikom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Użytkownikowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Polityka Prywatności nie dotyczy serwisów i firm, których dane kontaktowe podane są w serwisie Jakumammy.pl

 

W przypadku pytań prosimy zgłaszać na adres e-mail: sklep@jakumammy.pl

 

Wszystkie nazwy, wzory i znaki handlowe są ZASTRZEŻONE i CHRONIONE PRAWEM AUTORSKIM!

 

Aktualizacja z dnia 10.01.2018 r.