Lotus Biscoff - kruche herbatniki 50 x 6,25 g
Pyszne herbatniki z odrobiną cynamonu do herbaty, kawy lub osobno.
Kategorie
Cena
Pyszne herbatniki z odrobiną cynamonu do herbaty, kawy lub osobno.
Czekoladki mleczne z nadzieniem mlecznym i całym orzechem laskowym.
Włoska bożonarodzeniowa babka na maśle z nadzieniem czekoladowym produkowana w okresie przedświątecznym.
Włoska bożonarodzeniowa babka z rodzynkami i kandyzowanymi skórkami owoców cytrusowych produkowana w okresie przedświątecznym.
Doskonała mąka z młyna Pasini, rekomendowana przez AVPN do pizzy neapolitańskiej. Średni czas wyrastania. Czas dojrzewania w temperaturze kontrolowanej 0-4°C: 1-2 dni
Doskonała mąka z młyna Pasini przeznaczona do przygotowywania ciast typu Panettona a także do pizzy na bazie prefermentów. Długi czas wyrastania. Czas dojrzewania w temperaturze kontrolowanej 4°C: 1-4 dni
Doskonała mąka z młyna Quaglia. Idealna do ciast poddawanych długiemu czasowi wzrostu oraz wysokiej hydracji.
doskonała mąka z młyna Quaglia. Idealna do ciast poddawanych długiemu czasowi wzrostu oraz wysokiej hydracji.
Doskonała mąka z młyna Quaglia. Idealna do ciast poddawanych długiemu czasowi dojrzewania oraz wysokiej hydracji.
Mąka o dobrze skalibrowanym ziarnie, łatwa do nawodnienia, idealna do lekkiego i puszystego ciasta. Świetna „urabialność”, dobra do miękkich ciast, które zachowują lekkość i smak po pieczeniu.
Mąka semola do ciasta na makaron i chleb oraz do podsypywania pizzy.
Mąka z mocnym, elastycznym glutenem, idealna do ciasta wymagającego długiej fermentacji.
Mąka z mocnym, elastycznym glutenem, idealna do ciasta wymagającego długiej fermentacji.
Mąka z mocnym, elastycznym glutenem, idealna do ciast wymagających długiej fermentacji w chłodnych pomieszczeniach.
Mąka z mocnym, elastycznym glutenem, idealna do ciast wymagających długiej fermentacji w chłodnych pomieszczeniach.
Mąka nowa typu 0, do mocno nawilżonych ciast, daje dobrze wyrośnięty brzeg klasycznej neapolitańskiej pizzy.
Mąka z mocnym, elastycznym glutenem, idealna do ciast wymagających długiej fermentacji, w tym klasycznej neapolitańskiej pizzy.
Mąka o dobrze skalibrowanym ziarnie, łatwa do nawodnienia, idealna do lekkiego i puszystego ciasta. Świetna „urabialność”, dobra do miękkich ciast, które zachowują lekkość i smak po pieczeniu.
Mąka nowa typu 0, do mocno nawilżonych ciast, daje dobrze wyrośnięty brzeg klasycznej neapolitańskiej pizzy.
Caputo mieszanka do wzbogacania wypieków 1 kg.
Idealna mąka do pizzy neapolitańskiej.
Idealna mąka do pizzy neapolitańskiej.
Mąka z miękkiej pszenicy typu „00” o bardzo wysokiej zawartości białka.
Mąka niskobiałkowa, łatwa w użyciu i odpowiednia do wszystkich rodzajów bezpośrednich ciast z krótkim czasem wzrastania, gdzie wymagana jest dobra elastyczność.
Idealna mąka do pizzy neapolitańskiej
Delikatna pszenna mąka typu 00 z wysoką zawartością białka jest przeznaczona do ciast z długim czasem dojrzewania. Idealna do ciast, które są robione min 24h wcześniej i przechowywane w lodówce.
Mąka z najwyższej jakości twardych ziaren doskonale sprawdzi się jako podsypka do pizzy.
Pomidory pelati San Marzano dell'Agro Sarnese - Nocerino DOP
Pomidory San Marzano DOP/AVPN SOLANIA - Pomidory bez skóry w soku pomidorowym 2,55 kg.Zalecane przez Stowarzyszenie AVPN do przyrządzania prawdziwej neapolitańskiej pizzy.
Pomidory w całości bez skóry w soku pomidorowym NOI & VOI 400 g.
Pomidory bez skóry krojone w soku pomidorowym 2,5 kg.
Pomidory bez skóry krojone w soku pomidorowym Ortolina 400 g.
Olio extra vergine „GREZZONA” Levante - Oliwa extra vergine 100% niefiltrowana, włoska z kapslem, 1 litr
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia EXTRA VERGINE COPPINI 1l., 100% włoska.
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia EXTRA VERGINE COPPINI 1l.
Pomidory suszone w oleju słonecznikowym Delizia 2000 580g. Gwarancja 100% włoskich upraw.
Oliwa extravergine z dodatkiem ostrej papryczki to bardzo popularna receptura śródziemnomorska, znana i używana już w czasach starożytnych. Butelka 250ml
Pomidory suszone w oleju słonecznikowym RISTORIS 295g.
Oliwa extravergine z dodatkiem cytryny to bardzo popularna receptura śródziemnomorska. Butelka 250ml
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia EXTRA VERGINE COPPINI 500 ml., 100% włoska.
Oliwa z oliwek extravergine z bazylią świetnie sprawdza się jako przyprawa do dań makaronych oraz pizzy. Produkty LEVANTE to wysokiej jakości oliwy z oliwek z extra virgin, pochodząca ze starannego doboru surowców i stosowania ciągłych kontroli dla maksymalnej dbałości o wszystkie parametry...
Oliwa z oliwek extravergine z czosnkiem to receptura kuchni śródziemnomorskiej o wielowiekowej tradycji. Produkt otrzymuje się poprzez macerację naturalnie suszonego czosnku w oliwie extravergine. Butelka 250ml
Oliwa z oliwek extravergine aromatyzowana truflą. Butelka 250ml
Oliwa z oliwek extravergine aromatyzowana truflą LEVANTE. Butelka 250ml
Oliwa z oliwek extravergine z dodatkiem rozmarynu, jednego ze sztandarowych specjałów kuchni śródziemnomorskiej. Butelka 250ml
Ocet balsamiczny di Modena IGP BIANCA 250ml Bellei
Krem na bazie octu balsamicznego z Modeny o przyjemnym słodko-winnym smaku.
Krem na bazie octu balsamicznego z Modeny o przyjemnym słodko-winnym smaku.
Krem na bazie octu balsamicznego z Modeny o przyjemnym słodko-winnym smaku.
Krem na bazie octu balsamicznego z Modeny o przyjemnym słodko-winnym smaku.
Krem na bazie octu balsamicznego z Modeny o przyjemnym słodko-winnym smaku.
Krem na bazie włoskich borowików i pieczarek, drobno mielonych, wzbogacony czarną truflą. Idealny do pikantnych wypieków, kanapek, na pizzę lub do makaronu.
Karczochy Toskańskie w oleju słonecznikowym przetworzone ze świeżych surowców.
Oliwki zielone bez pestek w solance NOI & VOI 300 g.
Oliwki zielone z pestką BELLA DI CERIGNOLA , Mazza Alimentari, 314 ml.
Oliwki czarne bez pestki, Sacla OlivOli Nere Snocciolate, 330g.
Oliwki zielone z pestką, Sacla OlivOli Verdi Intere, 300 g.
Brokuły po neapolitańsku - friarielli saltati 1062ml Delizia2000
Nduja di Spilinga to tradycyjny kalabryjski specjał powstający z połączenia drobno mielonych części mięsa wieprzowego oraz pikantnych papryczek. Idealny jako dodatek na pizzę.
Ręcznie przetwarzane pomidory La Carmela San Marzano (oficjalnie Pomodoro San Marzano dell’Agro Sarnese Nocerino DOP) to podłużne pomidory znane również jako pomidory śliwkowe. Charakteryzują się intensywnym, owocowym aromatem. Dostępne wyłącznie u nas!
La Carmela Pelati BIO to bogate w składniki odżywcze, podłużne pomidory konserwowane bez skórki we własnym soku, dzięki czemu zachowują świeżość, znakomity smak i mają głęboki czerwony kolor. Produkowane przez firmę "Fratelli D'Acunzi Srl", która od 1958 roku zajmuje się produkcją żywności i...
Ręcznie przetwarzane pomidory La Carmela San Marzano (oficjalnie Pomodoro San Marzano dell’Agro Sarnese Nocerino DOP) to podłużne pomidory znane również jako pomidory śliwkowe. Charakteryzują się intensywnym, owocowym aromatem. Dostępne wyłącznie u nas!
Pomidory Pelati La Carmela mają podłużny kształt. Konserwowany są bez skórki, we własnym soku, dzięki czemu zachowują świeżość i głęboki czerwony kolor. Doskonale pasują do dań zimnych i gorących.
Pomidory Pelati La Carmela mają podłużny kształt. Konserwowany są bez skórki, we własnym soku, dzięki czemu zachowują świeżość i głęboki czerwony kolor. Doskonale pasują do dań zimnych i gorących.
Najlepszej jakości włoskie suszone pomidory z regionu Kalabria.
Czekolada Ariba deserowa 72% Diamante M.Martini 1kg.
Czekolada Ariba Bianco Diamante M.Martini, 1kg.
Czekolada Ariba Milk, mleczna Diamond 32/34% M.Martini, 1kg.
Doskonała mąka z młyna Pasini. Krótki czas wyrastania. Czas dojrzewania w temperaturze kontrolowanej 0-4°C: 10 godzin
Doskonała mąka z młyna Pasini. Średni czas wyrastania. Czas dojrzewania w temperaturze kontrolowanej 0-4°C: 20 godzin
Doskonała mąka z młyna Pasini. Długi czas wyrastania. Czas dojrzewania w temperaturze kontrolowanej 4°C: 1-4 dni
doskonała mąka z młyna Quaglia. Idealna do ciast poddawanych długiemu czasowi wzrostu oraz wysokiej hydracji.
Mąka z mocnym, elastycznym glutenem, idealna do ciast wymagających długiej fermentacji, w tym klasycznej neapolitańskiej pizzy.
Mieszanka La Pala Molino Dallagiovanna / 5kg