Lilly Codroipo Łopata do pizzy Parigi 330x700 mm
Aluminiowa łopata do pizzy Parigi marki Lilly Codroipo to super lekkie i wytrzymałe narzędzie służąca do wkładania pizzy do pieca. Idealna do pieców EffeUno i Ooni
Aluminiowa łopata do pizzy Parigi marki Lilly Codroipo to super lekkie i wytrzymałe narzędzie służąca do wkładania pizzy do pieca. Idealna do pieców EffeUno i Ooni
Perforowana i tłoczona aluminiowa łopata do pizzy Italia 3D marki Lilly Codroipo to super lekkie i wytrzymałe narzędzie służąca do wkładania pizzy do pieca. Idealna do pieców EffeUno i Ooni
Łopata operacyjna do pizzy Venezia marki Lilly Codroipo to super lekkie i wytrzymałe narzędzie służąca do przemieszczania i obracania pizzy w piecu. Idealna do pieców EffeUno i Ooni
Chochla z płaskim dnem dzięki której dokładnie rozprowadzisz sos po całej powierzchni pizzy. Odmierza 90 gram sosu.
Oliwiarka Friulana marki Lilly Codroipo. Pojemność 0,75 litra
Szpachelka do podcinania i wyjmowania ciasta na pizzę z pojemnika.
Radełko do pizzy marki Lilly Codroipo to niezastąpione narzędzie do łatwego i równego krojenia pizzy. 9cm średnicy.
Łopata do pizzy – Gi.Metal Azzurra o średnicy 30 cm wykonana z anodowanego aluminium. Idealna do pieców Ooni 3 i Ooni Koda
Łopata do pizzy – Gi.Metal Azzurra o średnicy 36 cm wykonana z anodowanego aluminium. Idealna do pieców EffeUno P150HA i Ooni PRO
Perforowana łopata do pizzy – Gi.Metal o średnicy 33 cm wykonana z anodowanego aluminium. Idealna do pieców EffeUno i Ooni. Krótka 60cm rączka.
Perforowana łopata do pizzy – Gi.Metal o średnicy 33 cm wykonana z anodowanego aluminium. Idealna do pieców EffeUno i Ooni. Krótka 60cm rączka.
Łopata operacyjna do pizzy – Gi.Metal o średnicy 28 cm wykonana z anodowanego aluminium. Idealna do obracania pizzy podczas wypieku, wyjmowania z pieca i serwowania.
Łopata operacyjna do pizzy – Gi.Metal o średnicy 17 cm i rączką o długości 75cm wykonana z anodowanego aluminium. Idealna do obracania pizzy podczas wypieku, wyjmowania z pieca i serwowania.
Wykonana ze stali nierdzewnej do równomiernego rozprowadzania sosu na cieście. Idealna do tradycyjnej pizzy napolitańskiej. Dolna, płaska częśc łyżki ułatwia ruch kołowy przy rozprowadzaniu sosu.
Profesjonalna szczotka o obniżonej wysokości i skrobak ze stali nierdzewnej. Całkowita wysokość wynosi zaledwie 6 cm, aby umożliwić skuteczne czyszczenie pieców elektrycznych i opalanych o niskiej wysokości komory pieczenia. Długość uchwytu 60cm.
Profesjonalna szczotka Lilly Codroipo do czyszczenia kamienia z naturalnego włosia - uchwyt 70 cm.
Wybierak do ciasta, wykonany w całości z polimeru o wysokiej odporności na ciepło, uderzenia i zarysowania. Certyfikowany do użytku spożywczego.
Wybierak do ciasta, wykonany ze stali nierdzewnej z uchwytem z tworzywa sztucznego. Certyfikowany do użytku spożywczego.
Radełko do pizzy ze stali nierdzewnej, uchwyt z tworzywa sztucznego, certyfikowany do użytku spożywczego, wymiary ostrza 10 cm.
Najwyższej jakości nóż do pizzy. Pokrój pizzę jak profesjonalista za pomocą radełka do pizzy Ooni.
Pirometr - termometr bezkontaktowy na podczerwień z celownikiem laserowym, o zakresie temperatur od -50 do 550 stopni Celsjusza.
Pirometr - termometr bezkontaktowy na podczerwień z celownikiem laserowym, o zakresie temperatur od -50 do 530 stopni Celsjusza. Z regulacją emisyjności i dodatkowymi funkcjami.
Wysokiej jakości perforowana łopata do pizzy o średnicy 35cm, pozwala na bardzo łatwe umieszczanie pizzy w piecu Ooni Pro.
Wysokiej jakości perforowana łopata do pizzy o średnicy 30cm, pozwala na bardzo łatwe umieszczanie pizzy w piecu Ooni 3, Koda i EffUno.
Aluminiowe łopatki ułatwiające umieszczanie pizzy w piecach Optima Pizza Express Napoli i Spice Caliente
Blacha do pizzy ze stali niebieskiej z powłoką zapobiegającą przywieraniu. Idealna do pizzy Teglia Romana.
Blacha do pizzy ze stali z powłoką zapobiegającą przywieraniu. Idealna do pizzy Deep Dish.
Przetnij całą pizzę jednym szybkim ruchem za pomocą ostrza Rocker Cutter. Idealnie sprawdzi się także przy pizzy z blaszki.
Biscotto to płyta z gliny, która pozwala na znaczną poprawę wypieku w piecach Effeuno 134H.
Biscotto to płyta z gliny, która umożliwia wypiek pizzy neapolitańskiej w piecach Ooni Koda 16.
Solidna i mobilna podstawa do pieców Nonno Peppe opalanych na gaz i drewno
Specjalnie zaprojektowana torba w której możesz przechowywać i wygodnie przenieść piec Ooni Karu.
Zabierz swój piec ze sobą w wodoodpornej torbie idealnie dopasowanej do Ooni Koda
Specjalnie zaprojektowana torba w której możesz przechowywać i wygodnie przenieść piec Ooni Fyra.
Specjalnie zaprojektowana torba w której możesz przechowywać piec Ooni Pro.
Specjalnie zaprojektowana torba w której możesz przechowywać i wygodnie przenieść piec Ooni 3.
The Neapolitan Pizza to biblia wypieku pizzy. W szczególe omawia cały proces, od doboru i proporcji składników, przez sposób zagniatania ciasta, aż do warunków, w których formowany i wypiekany jest placek.
Wydana przez AVPN - Stowarzyszenie Prawdziwej Pizzy Neapolitańskiej - książka opisuje historie i tajemnice, na których opiera się ta sztuka pizzy.
Oliwiarka ze stali nierdzewnej marki Gi.Metal. Pojemność 1 litr
Tradycyjna oliwiarka do pizzy neapolitańskiej z cynowanej miedzi i mosiądzu marki Gi.Metal. Pojemność 0,45 litra
Łopata do pizzy – Gi.Metal Azzurra o średnicy 33 cm wykonana z anodowanego aluminium. Idealna do pieców EffeUno i Ooni.
Szczotka z włosiem ze stali nierdzewnej do czyszczenia kamiennych płyt pieców do pizzy.
Szpachelka ze stali nierdzewnej z wygodnym uchwytem z tworzywa sztucznego o szerokości 10cm.
Elastyczna szpatułka wykonana z polimeru o wysokiej odporności na ciepło, wstrząsy i zarysowania.
Sztywna trójkątna szpatułka wykonana z polimeru o wysokiej odporności na ciepło, wstrząsy i zarysowania.
Wybierak do ciasta, wykonany ze stali nierdzewnej z uchwytem z tworzywa sztucznego.
Nożyce do krojenia pizzy ze stali nierdzewnej. Uchwyt podniesiony tak, aby ułatwić cięcie pizzy na talerzu. Zdejmowane do mycia ostrze o długości 12 cm.
Wiedz dokładnie, kiedy kamień do pizzy jest gotowy do pieczenia. Termometr na podczerwień Ooni ze wskaźnikiem laserowym pozwala natychmiast dokładnie zmierzyć temperaturę kamienia.
Wysokiej jakości perforowana łopata operacyjna do pizzy, pozwala na bardzo łatwe operowanie pizzą w piecach Ooni 3, Pro i Koda oraz EffeUno.
Łopatki ze stali nierdzewnej ułatwiające umieszczanie pizzy w piecach Optima Pizza Express Napoli i Spice Caliente
Podwójna waga Ooni pozwoli odmierzyć idealne proporcje składników z dokładnością do dziesiątej części grama.
Pojemnik P/P-85 niebieski. Idealny do przechowywania ciasta na pizzę. Mieści się w standardowej lodówce, zapewnia szczelność, więc twoje ciasto nie wyschnie.
Jedyne narzędzie, którego będziesz potrzebować, aby zadbać kamień w Twoim piecu.
Lekka i poręczna łopata do pizzy z drewnianą rączką.Dzięki niej w bezpieczny i wygodny sposób umieścisz pizzę w piecu.
Biscotto to płyta z gliny, która pozwala na znaczną poprawę wypieku w piecach Effeuno 134H.
Biscotto to płyta z gliny, która umożliwia wypiek pizzy neapolitańskiej w piecach Ooni Koda, Ooni 3 i Ooni Karu.
Biscotto to płyta z gliny, która umożliwia wypiek pizzy neapolitańskiej w modyfikowanych piecach Spice Caliente.
Palnik gazowy do pieca do pizzy Ooni 3 i Ooni Karu. Przystawka wsuwa się do tylnej części piecyka i podłącza do źródła gazu, umożliwiając natychmiastową kontrolę temperatury.
Palnik gazowy do pieca do pizzy Ooni Pro. Przystawka wsuwa się do tylnej części piecyka i podłącza do źródła gazu, umożliwiając natychmiastową kontrolę temperatury.
Zabierz swój piec ze sobą w wodoodpornej torbie idealnie dopasowanej do Ooni Koda 16