Lilly Codroipo chochla do sosu do pizzy
Chochla z płaskim dnem dzięki której dokładnie rozprowadzisz sos po całej powierzchni pizzy. Odmierza 90 gram sosu.
Chochla z płaskim dnem dzięki której dokładnie rozprowadzisz sos po całej powierzchni pizzy. Odmierza 90 gram sosu.
Oliwiarka Friulana marki Lilly Codroipo. Pojemność 0,75 litra
Szpachelka do podcinania i wyjmowania ciasta na pizzę z pojemnika.
Wykonana ze stali nierdzewnej do równomiernego rozprowadzania sosu na cieście. Idealna do tradycyjnej pizzy napolitańskiej. Dolna, płaska częśc łyżki ułatwia ruch kołowy przy rozprowadzaniu sosu.
Wybierak do ciasta, wykonany w całości z polimeru o wysokiej odporności na ciepło, uderzenia i zarysowania. Certyfikowany do użytku spożywczego.
Wybierak do ciasta, wykonany ze stali nierdzewnej z uchwytem z tworzywa sztucznego. Certyfikowany do użytku spożywczego.
Blacha do pizzy ze stali niebieskiej z powłoką zapobiegającą przywieraniu. Idealna do pizzy Teglia Romana.
Blacha do pizzy ze stali z powłoką zapobiegającą przywieraniu. Idealna do pizzy Deep Dish.
Oliwiarka ze stali nierdzewnej marki Gi.Metal. Pojemność 1 litr
Tradycyjna oliwiarka do pizzy neapolitańskiej z cynowanej miedzi i mosiądzu marki Gi.Metal. Pojemność 0,45 litra
Szpachelka ze stali nierdzewnej z wygodnym uchwytem z tworzywa sztucznego o szerokości 10cm.
Elastyczna szpatułka wykonana z polimeru o wysokiej odporności na ciepło, wstrząsy i zarysowania.
Sztywna trójkątna szpatułka wykonana z polimeru o wysokiej odporności na ciepło, wstrząsy i zarysowania.
Wybierak do ciasta, wykonany ze stali nierdzewnej z uchwytem z tworzywa sztucznego.
Podwójna waga Ooni pozwoli odmierzyć idealne proporcje składników z dokładnością do dziesiątej części grama.
Pojemnik P/P-85 niebieski. Idealny do przechowywania ciasta na pizzę. Mieści się w standardowej lodówce, zapewnia szczelność, więc twoje ciasto nie wyschnie.