Mikser spiralny Sunmix SMART LINE 50
Profesjonalny mikser spiralny dla pizzerii i restauracji o średniej produkcji ze sterowaniem dotykowym i pamięcią przepisów. Pojemności 50kg.
Profesjonalny mikser w wersji SMART
Mikser Top Line to idealne rozwiązanie dla pizzerii i restauracji o średniej produkcji o pojemności 50 kg ciasta,
doskonale sprawdza się przy ciastach o wilgotności od 60% i pozwala na wyrabianie nawet niewielkich ilości.
Dzięki regulatorowi prędkości operator może precyzyjnie kontrolować proces wyrabiania ciasta i dostosować prędkość do różnych jego rodzajów.
Panel dotykowy umożliwia intuicyjne i łatwe sterowanie, pozwalając zapamiętać do 20 różnych przepisów, każdy składający się z 6 kroków. Umożliwia również kontrolę temperatury ciasta dzięki wbudowanemu czujnikowi temperatury, co gwarantuje zawsze stałą i wysoką jakość ciasta.
Komponenty ze stali nierdzewnej oraz solidna konstrukcja zapewniają niezawodność i trwałość na długie lata.
• Wyprodukowana w 100% we Włoszech
• Solidna i niezawodna maszyna zaprojektowana w celu zapewnienia optymalnej wydajności.
• Wzmocniona spirala, dzieża oraz wyważony pręt łamiący.
• Wysuwane kółka transportowe.
• Wysoce odporna dzieża, spirala i pręt łamiący ciasta wykonane ze stali nierdzewnej.
• Panel sterujący z ekranem dotykowym
• Czujnik temperatury na podczerwień
• Diody LED oświetlające ciasto
• Regulacja prędkości 50-300 obr./min.
• Dostępne kolory: Rosso rubino, Nero profondo, Bianco puro.
Oficjalny dystrybutor Sunmix w Polsce
|
Parametry techniczne
• Pojemność gotowego ciasta = 4kg - 50kg
• Maksymalna pojemność mąki = 26kg
• Maksymalna pojemność wody = 24L
• Wymiary zbiornika (w litrach) = 55L
• Wymiary (W-D-G) = 110 x 54 x 95 cm
• Waga = 210 kg
• Silnik jednofazowy z falownikiem.
• Prędkość od 50 do 300 obr./min.
• Moc silnika 3kW
• Stosunek prędkości miski do spirali: 1/9
• Zasilanie: Volt ~ 230/50-60Hz
• Niewyjmowana miska, spirala, osłona miski i łamacz ciasta z wysokowytrzymałej stali nierdzewnej 304;
• 24 miesiące gwarancji realizowanej w polskim serwisie w systemie Door to door