Mikser spiralny Mecnosud IM8MV
Profesjonalny mikser spiralny IM8MV to niewielkich rozmiarów urządzenie nablatowe, które łączy w sobie moc i wydajność z niskim zużyciem energii i bardzo niskim poziomem hałasu. To nowa generacja urządzeń z wariatorem prędkości z falownikiem marki Schneider, zbudowana dla profesjonalistów, ale przeznaczona również do użytku domowego.
Mecnosud - Innowacja i włoska jakość
Ponad czterdziestoletnie doświadczenie rodziny Ingrisano w konstrukcjach mechanicznych stosowanych w przemyśle spożywczym sprawia, że Mecnosud jest jedną z wiodących firm w branży sprzętu gastronomicznego.
Nowoczesna fabryka wyposażona w najnowocześniejsze technologie, wewnętrzne zarządzanie całym cyklem produkcyjnym oraz dbałość o jakość produktów i obsługę klienta, są podstawą sukcesu firmy na głównych rynkach krajowych i zagranicznych.
Wyprodukowany w 100% we Włoszech
Niezniszczalny profesjonalista
Profesjonalny mikser spiralny IM58V to niewielkich rozmiarów urządzenie nablatowe, które łączy w sobie moc i wydajność z niskim zużyciem energii i bardzo niskim poziomem hałasu. To nowa generacja urządzeń z wariatorem prędkości z falownikiem marki Schneider, zbudowana dla profesjonalistów, ale przeznaczona również do użytku domowego.
Mecnosud to bezkompromisowe maszyny które po prostu działają.
• Urządzenie wyprodukowane w 100% w fabryce Mecnosud
• Jednofazowa zmiana prędkości, wykonana przy użyciu falowników marki Schneider
• Miska, kolumna i spirala, zaprojektowane w celu optymalizacji natlenienia ciasta i skrócenia czasu przetwarzania
• Przekładnia wyłącznie z motoreduktorem w kąpieli olejowej (bez pasków !!!!)
• Zaprojektowany dla ciasta o bardzo wysokiej hydracji
• 2 lata gwarancji
Najwyższa jakość materiałów
Maszyna w całości wykonana ze stali nierdzewnej nadaje się do wyrabiania różnego rodzaju ciast, szczególnie nadaje się do ciast miękkich, takich jak chleb, pizza i piada. Konstrukcja pokryta odporną na zarysowania farbą proszkową epoksydową - mikrowyłącznik bezpieczeństwa na kratce ochronnej ze stali nierdzewnej. Wszystkie części, które mają kontakt z ciastem wykonane są z najwyższej jakości stali nierdzewnej.
Parametry techniczne
• waga maksymalna gotowego ciasta 8 kg
• mąka: 5 kg
• woda: 3 litry
• minimalne ilość ciasta 0,5 kg
• ilość obrotów na minutę: 80 - 200
• Czas wyrabiana mniej niż 15 minut
• timer pozwalający na ustawienie żądanego czasu wyrabiania ciasta
• pojemność zbiornika 10 litrów
• Przekładnia łańcuchowa
• moc silnika 0,5kW
• zasilanie V230 / 50-60 / 1
• Mikroprzełącznik bezpieczeństwa „CE”
• waga urządzenia 36 kg
• wymiary 540 x 260 x 527 mm
• wymiary zbiornika 260/200 mm
• Certyfikat CE
• 2 lata gwarancji
• Bezpieczna wysyłka paletowa w cenie
Specyficzne kody
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Ooni Koda 16 Piec do pizzy opalany gazem
- -300,00 zł
- - 300,00 zł