Mikser spiralny FAMAG Griletta IM8/10V HH - 10 prędkości

4 999,00 zł
*
Produkt niedostępny

Mikser spiralny FAMAG IM 8/10V HH GRILLETTA to uniwersalna maszyna do wyrabiania różnych rodzajów ciasta. Dzięki regulowanej prędkości jest odpowiednia do ciast twardych lub miękkich takich jak chleb, pizza, ciastka, piada itp. i silnie nawodnionych, takich jak pizza z blaszki, Romana Pinsa, ciasta bezglutenowe oraz do ciast na opartych prefermentach. Wersja HH posiada wsteczny bieg i inny kąt łamaka ułatwiający pracę z ciastem o wysokiej hydracji i z bigą.

Ilość

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 499 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 499 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 49,90 zł .


Najwyższa jakość w rozsądnej cenie

Mikser spiralny FAMAG IM 8/10V HH GRILLETTA to uniwersalna maszyna do wyrabiania różnych rodzajów ciasta. Dzięki regulowanej prędkości jest odpowiednia do ciast twardych lub miękkich takich jak chleb, pizza, ciastka, piada itp. i silnie nawodnionych, takich jak pizza z blaszki, Romana Pinsa, ciasta bezglutenowe oraz do ciast na opartych prefermentach. 

Wersja HH posiada wsteczny bieg i inny kąt łamaka ułatwiający pracę z ciastem o wysokiej hydracji i z bigą.

Zaprojektowany i zbudowany jak duże maszyny do wyrabiania ciasta, I8 znajduje zastosowanie zarówno w użytku domowym, jak i profesjonalnym. Dzięki niezwykle dokładnej i niezawodnej mechanice maszyna jest cicha, ma niskie zużycie energii i nie wymaga konserwacji.

Wyprodukowany w 100% we Włoszech

25 lat tradycji

FA.M.A.G. Contrada Brugatta w Marina di Monforte (ME) od 25 lat buduje solidne i niezawodne urządzenia wykorzystując najbardziej zaawansowane dostępne technologie. Zrodzona z pomysłu Giuseppe Grillo firma dystrybuuje swoje produkty na całym świecie. Lekkie i łatwe w użyciu miksery spiralne GRILLETTA dedykowane są zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego. Cechują się profesjonalnymi efektami przy zachowaniu rozsądnej ceny.

Parametry techniczne

• Trwała przekładnia łańcuchowa.

• 10 stopni regulacji prędkości

• Wsteczny bieg

• Zmieniony kąt łamaka ułatwiający pracę z ciastem o wysokiej hydracji i z bigą.

• Konstrukcja stalowa o dużej grubości.

• Malowanie nietoksycznymi proszkami epoksydowymi do żywności.

• Misa, spirala, i pokrywa ze stali nierdzewnej.

• Maksymalna pojemność ciasta: 8kg (mąka + woda)

• Minimalna pojemność ciasta: 1kg (mąka + woda)

• Wyprodukowane we Włoszech

• 24 miesiące gwarancji

Wymiary miksera (GxSxW): 520x280x430 mm

Waga: 30 kg

m000004

Specyficzne kody