Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”).

Ooni Koda 16 Piec do pizzy opalany gazem

1 999,00 zł
*
 

    
Oczekujemy na dostawę

Ooni Koda 16 to opalany gazem piec do pizzy. Powiększona wersja pieca Ooni Koda.
W 20 minut osiąga 500 st. C. dzięki czemu pizzę można upiec w 60 sek.
Dzięki izolacji i kordierytowemu podłożu temperatura jest stabilna i utrzymuje się długo.

Ze względu na przerwanie łańcucha dostaw spowodowane wirusem Covid-19,
dostawa zamówionych produktów marki Ooni będzie opóźniona.

Czas rzeczywisty: 4 Gość w tej chwili
Ilość

Ooni Koda 16 - Jeszcze większy, jeszcze mocniejszy

Gotowy zaraz po wyjęciu z pudełka, piec do pizzy Ooni Koda 16 jest gotowy do pracy w kilka sekund. Wystarczy otworzyć składane nogi, włożyć kamienną płytę do pieczenia i podłączyć do butli z gazem. To większa i mocniejsza wersja cenionego pieca Ooni Koda.

Przygotuj wyśmienitą pizzę na każdej imprezie na świeżym powietrzu dzięki wielokrotnie nagradzanemu, przenośnemu piecowi do Ooni Koda 16, stworzonemu dla maksymalnej wydajności, wygody i łatwości użycia. Teraz dzięki większej powierzchni pieczenia zrobisz jeszcze większą pizzę i zyskasz niespotykaną wygodę operowania pizzą, typową dla dużych pieców z pizzerii. Wyposażony w natychmiastowy zapłon gazu, Ooni Koda 16 jest gotowy do pieczenia w 20 minut i dzięki nowemu palnikowi w kształcie litery L może osiągnąć temperaturę 500°C. Użyj pokrętła regulacji temperatury, aby przygotować pizzę w stylu neapolitańskim w zaledwie 60 sekund, lub wyborną pieczoną rybę, warzywa i steki.

• SZYBKI: Rozgrzewa się do 500°C i piecze pizzę w zaledwie 60 sekund
• ŁATWY: brak montażu, wbudowany zapłon gazu i regulowane pokrętło regulacji temperatury
• POTĘŻNY: Jeszcze większa powierzchnia pieczenia i palnik w kształcie litery L sprawiają że pieczenie pizzy jest jeszcze wygodniejsze i szybsze



Specyfikacja techniczna:

• Wymiary: 600 x 600 x 350 mm
• Waga bez opakowania: 18,2 kg
• Potężny palnik w kształcie litery L zapewniający równomierny wypiek pizzy.
• Powierzchnia do pieczenia: 406 x 406 mm
• Powłoka ze stali węglowej walcowanej na zimno z odpornym na temperaturę wykończeniem proszkowym
• 15-milimetrowa kordierytowa płyta do pieczenia (50% grubsza niż w Ooni Koda)
• Wbudowane urządzenie zabezpieczające płomień automatycznie odcina dopływ gazu do Ooni Kody, jeśli płomień zgaśnie, gdy zasilanie gazem jest włączone.
• Ooni Koda jest kompatybilny z dużymi zbiornikami propanu (zwykle używanymi do grillowania), a także z małymi turystycznymi zbiornikami z zaworem typu click (G59 zgodnie z normą EN 12864) , umożliwiający szybkie podłączenie reduktora, np. AmeriGas Nano i Dom Light.



Co jest w pudełku:

• Piec do pizzy Ooni Koda 16 na gaz
• Kordierytowy kamień do pieczenia
• Podręcznik Ooni Koda i przewodnik Ooni Essentials z poradami i przepisami
• Regulator gazu i wąż do zbiornika propanu




Ooni
p041

Specyficzne kody

Zobacz także