- -200,00 zł
- - 200,00 zł
Piec do pizzy Macte Voyager Nettuno - Czarny - Dwa kamienie
Piec do pizzy Macte Nettuno to profesjonalny piec do pizzy osiągający 500°C, to podwyższony wariant pieca Macte Twin. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Dzięki dwóm grzałkom: górnej i dolnej umożliwia wypiek wielu rodzajów pizzy w domu, w tym pizzy neapolitańskiej, klasycznej rzymskiej, pinsy itp. Dzięki wyższej komorze wypiekowej możemy przygotować także wszelkiego rodzaju chleby, bułki czy ciabatty. Kamień szamotowy i biscotto w standardzie.
Bezpieczna przesyłka paletowa z polskiego magazynu GRATIS!
Wyższa komora wypiekowa, więcej możliwości
Piec do pizzy Macte Nettuno kompaktowy, profesjonalny piec do pizzy. To wariant pieca Macte Twin o podwyższonej komorze wypiekowej. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Dzięki dwóm grzałkom: górnej i dolnej umożliwia wypiek wielu rodzajów pizzy w domu, w tym pizzy neapolitańskiej, klasycznej rzymskiej, pinsy itp. Dzięki wyższej komorze wypiekowej możemy przygotować także wszelkiego rodzaju chleby, bułki czy ciabatty. Kamień biscotto w standardzie. Kamień szamotowy i biscotto w standardzie (kamienie składają się z dwóch połówek).
Dzięki swoim rozmiarom i zmniejszonemu zużyciu energii jest idealny zarówno do użytku w domu, jak i w profesjonalnych zastosowaniach, w których przestrzeń jest mała, dzięki czemu możesz mieć sprzęt, który gwarantuje doskonałe wyniki w każdym środowisku. Dzięki płycie z gliny wulkanicznej biscotto, która jest standardowym wyposażeniem pieca, możliwy jest wypiek prawdziwej pizzy neapolitańskiej już w 60 sekund.
Profesjonalny piec w Twojej kuchni
Inżynierowie Macte Ovens opracowali produkt tak, aby zminimalizować rozmiary i zużycie prądu. Zastosowanie dwóch elementów grzejnych zwiększa spektrum możliwości i umożliwia wypiek wielu stylów pizzy w tym autentycznej pizzy neapolitańskiej. Ciepło jest rozprowadzane w równomierny sposób. Pozwala to osiągnąć temperaturę 500°C w około 30 minut. Mocna i prosta konstrukcja oraz doskonała wydajność pozwolą Ci się cieszyć prawdziwą neapolitańską pizzą we własnym domu
Piec jest zbudowany z najlepszych komponentów na rynku: konstrukcja wykonana jest ze stali ocynkowanej i nierdzewnej gwarantując długą żywotność produktu.
Aby ograniczyć utratę ciepła, drzwi zostały złożone z trzech szyb opierających się na uszczelce odpornej na wysokie temperatury.
Specyfikacja techniczna
• Maksymalna temperatura: 500°C
• Materiały konstrukcyjne: stal nierdzewna i stal ocynkowana
• Biscotto o grubości 2cm w dwóch częściach - powierzchnia wypieku wykonana z gliny wulkanicznej
• Kamień szamotowy o grubości 1cm w dwóch częściach
• Zasilanie: 220 – 240V – 50/60 Hz
• Moc elementu grzejnego górnego: 2100 W
• Moc elementu grzejnego dolnego: 850 W
• Wymiary w cm (szer. x gł. x wys.): 45 x 54,5 x 32,5 (Nie bierze pod uwagę uchwytu, nóżek i panelu sterowania)
• Waga: 24 kg
• Wymiary komory pieczenia w cm (szer. x gł. x wys.): 35 x 40 x 17
• 24 miesiące gwarancji
• Serwis w Polsce w systemie Door-to-door
• Bezpieczna dostawa na palecie GRATIS!
Wyłączny dystrybutor
|