Caputo mąka do pizzy 00 Pizzeria 5kg
44,00 zł
*
Mąka z mocnym, elastycznym glutenem, idealna do ciast wymagających długiej fermentacji, w tym klasycznej neapolitańskiej pizzy.
Mąka z mocnym, elastycznym glutenem, idealna do ciast wymagających długiej fermentacji, w tym klasycznej neapolitańskiej pizzy. Daje bardzo miękką i aromatyczną skórkę o optymalnym nawilżeniu. Ciasto jest puszyste i lekkie. Wysokiej jakości białko i gluten dają spójne ciasto o długim okresie wzrostu. Bez dodatków i całkowicie naturalna.
W 260/270
Białko 12,5%
s040031
Specyficzne kody
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Ooni Karu 12 G Piec do pizzy opalany drewnem
Cena
1 789,00 zł
Cena podstawowa
1 989,00 zł
- -200,00 zł
- - 200,00 zł