Mikser spiralny FAMAG Griletta IM20/10V - 10 prędkości
Mikser spiralny FAMAG IM 20/10V GRILLETTA to uniwersalna maszyna do wyrabiania różnych rodzajów ciasta. Dzięki regulowanej prędkości jest odpowiednia do ciast twardych lub miękkich takich jak chleb, pizza, ciastka, piada itp. i silnie nawodnionych, takich jak pizza z blaszki, Romana Pinsa, ciasta bezglutenowe oraz do ciast na opartych prefermentach.
Najwyższa jakość w rozsądnej cenie
Mikser spiralny FAMAG IM 20/10V GRILLETTA to uniwersalna maszyna do wyrabiania różnych rodzajów ciasta. Dzięki regulowanej prędkości jest odpowiednia do ciast twardych lub miękkich takich jak chleb, pizza, ciastka, piada itp. i silnie nawodnionych, takich jak pizza z blaszki, Romana Pinsa, ciasta bezglutenowe oraz do ciast na opartych prefermentach.
Zaprojektowany i zbudowany jak duże maszyny do wyrabiania ciasta, IM20 znajduje zastosowanie zarówno w użytku domowym, jak i profesjonalnym. Dzięki niezwykle dokładnej i niezawodnej mechanice maszyna jest cicha, ma niskie zużycie energii i nie wymaga konserwacji.
Wyprodukowany w 100% we Włoszech
25 lat tradycji
FA.M.A.G. Contrada Brugatta w Marina di Monforte (ME) od 25 lat buduje solidne i niezawodne urządzenia wykorzystując najbardziej zaawansowane dostępne technologie. Zrodzona z pomysłu Giuseppe Grillo firma dystrybuuje swoje produkty na całym świecie. Lekkie i łatwe w użyciu miksery spiralne GRILLETTA dedykowane są zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego. Cechują się profesjonalnymi efektami przy zachowaniu rozsądnej ceny.
Parametry techniczne
• Trwała przekładnia łańcuchowa.
• 10 stopni regulacji prędkości
• Konstrukcja stalowa o dużej grubości.
• Malowanie nietoksycznymi proszkami epoksydowymi do żywności.
• Misa, spirala, i pokrywa ze stali nierdzewnej.
• Maksymalna pojemność ciasta: 20kg (mąka + woda)
• Minimalna pojemność ciasta: 1kg (mąka + woda)
• Wyprodukowane we Włoszech
• 24 miesiące gwarancji
Wymiary miksera (GxSxW): 655x375x695 mm
Waga: 65 kg