Spice Diavola Pro v2.0 z biscotto - Czarny
Najnowsza wersja pieca Spice Diavola Pro. Średnica 36 cm i temperatura maksymalna 500°C. Biscotto w zestawie.
Kompaktowe rozmiary, diabelska moc!
Spice Diavola Pro ma średnicę 36 cm i osiąga temperaturę 500°C
Moce grzałek rozłożone są w taki sposób, aby ułatwić wypiek różnych rodzajów pizzy, także pizzy neapolitańskiej. Górna grzałka rozwija moc 1400W, a dolna 600W. Posiada biscotto w zestawie.
Nowy system obudowy pozwala na samodzielną wymianę kamienia bez konieczności demontażu za pomocą narzędzi lub śrub.
Posiada obudowę ze stali nierdzewnej SUS 310S przystosowaną do wysokich temperatur. Jest wyposażony w zintegrowany termometr do kontroli temperatury bez konieczności otwierania pieca w celu jej sprawdzenia, zmniejszając spadki temperatury podczas wypieku. Wyposażony jest także w selektor grzałki, który pozwala na dowolną konfigurację zależnie od potrzeb, wyłączenie dolnej lub górnej grzałki lub użycie obu.
• Zwiększona moc 2000W - górna 1400W - dolna 600W
• Grzałki zawsze włączone z funkcją BOOST
• Temperatury pracy 500°C na kamieniu
• Wymiary zamkniętego pieca: szerokość. 36,5 cm - głębokość 41 cm - wysokość. 27 cm
• Wymiary otwartego pieca: szerokość. 36,5 cm - głębokość 54 cm - wysokość. 53cm
• Średnica podstawy do pieczenia około 34 cm
• Patent na chłodzenie z podwójną powłoką i wymuszona wentylacja
• Selektor grzałek, górna, dolna lub obie włączone podczas wypieku
• Termostat regulujący temperaturę
• Zintegrowany termometr
• Obudowa ze stali nierdzewnej SUS 310S przeznaczona do wysokich temperatur
• Gwarancja - 2 lata w systemie door-to-door
Wersja 2.0 - ZAKTUALIZOWANA
• Cichsze wentylatory z włączaniem/wyłączaniem 150/200°C.
• Dolna grzałka o mocy 600W.
• Taca ze stali nierdzewnej z kamienną obudową zmodyfikowaną w celu zwiększenia wymiany ciepła.
• Materiał izolujący również w dolnej części piekarnika.
• Przewód zasilający 150 cm.
• Wewnętrzna komora wypieku o 1 cm wyższa.
Wyłączny dystrybutor Spice w Polsce
|