Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”).

Mąka do pizzy Divella Manitoba

8,00 zł
Brutto

Mąka do ciasta długorosnącego, 1kg

Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

  •  Darmowy serwis door-to-door Darmowy serwis door-to-door
  •  Darmowa dostawa od 200zł Darmowa dostawa od 200zł
  •  Zwrot do 14 dni od zakupu Zwrot do 14 dni od zakupu

Mąka z wyższą zawartością glutenu, ciasto rosnące od 12 do 24 godzin, w370-400

Bardzo mocna mąka na pizzę, wyprodukowana we Włoszech.

Charakteryzuje się dużą zawartością białka i wysoką chłonnością wody.

Ciasto zrobione z tej mąki cechuje się dużą elastycznością oraz dużymi pęcherzami powietrza po wypieczeniu. 

000006

Zobacz także

Komentarze ()