Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”).
 

Mąka do pizzy Divella Manitoba

8,00 zł
*
 

    
Produkt dostępny

Mąka do ciasta długorosnącego, 1kg

Czas rzeczywisty: 4 Gość w tej chwili
Ilość

Mąka z wyższą zawartością glutenu, ciasto rosnące od 12 do 24 godzin, w370-400

Bardzo mocna mąka na pizzę, wyprodukowana we Włoszech.

Charakteryzuje się dużą zawartością białka i wysoką chłonnością wody.

Ciasto zrobione z tej mąki cechuje się dużą elastycznością oraz dużymi pęcherzami powietrza po wypieczeniu. 

s042

Specyficzne kody

Zobacz także

Komentarze

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Mąka do pizzy Divella Manitoba

Mąka do ciasta długorosnącego, 1kg

Napisz swoją opinię