Mąka do pizzy Molini Pizzuti Pulcinella 5kg

37,00 zł
*
Produkt dostępny, dostawa 1-3 dni.

Idealna do przygotowywania ciast średnio/krótko wyrastających. Pulcinella to mąka o średniej mocy typu „0”, która pozwala uzyskać produkt końcowy o średnio wyrośniętym brzegu, o silnym aromacie i smaku.
Czas wyrastania od 12 do 24 godzin, w temperaturze ok. 25°C. Szczyt dojrzewania osiąga po 18 godzinach.

Siła (W): 260
P/L: 0,65
Absorpcja wody: 56,0

Ilość
Loading...

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 3 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 3 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,30 zł .


Idealna do przygotowywania ciast średnio/krótko wyrastających. Pulcinella to mąka o średniej mocy typu „0”, która pozwala uzyskać produkt końcowy o średnio wyrośniętym brzegu, o silnym aromacie i smaku.Czas wyrastania od 12 do 24 godzin, w temperaturze ok. 25°C. Szczyt dojrzewania osiąga po 18 godzinach.

• Siła (W): 260
• P/L: 0,65
• Absorpcja wody: 56,0

Region i tradycja


Wierzymy, że są one niezawodnym źródłem energii i życia. Nasza firma została założona w 1953 roku: w sercu wybrzeża Amalfi, u bram Cilento i w pobliżu Parku Narodowego Vallo di Diano. W naszej krwi tkwi chęć maksymalnego wykorzystania wszystkich cennych darów, którymi obdarzyła nas nasza ziemia. Chcemy czcić śródziemnomorską tradycję i niesamowite surowce, które tylko tutaj możemy znaleźć. Tymi wartościami kierujemy się każdego dnia. Wysoka jakość, stała niezawodność: epitety, które zawsze wyróżniały nasze produkty. Owoc wiedzy, która rośnie z czasem, dzięki wszystkim naszym klientom, partnerom i współpracownikom.

Doświadczenie i innowacja


Tak silna pasja musiała doprowadzić nas do poszukiwania nowych, ukrytych potencjałów w magii ciast. Dzięki ogromnemu doświadczeniu i nieustannej nauce poświęcamy się „ciągłej ewolucji”, która jest wpisana w naszym DNA: oferowaniu produktów, które są zawsze niezawodne i wyprzedzają czasy. Dzięki naszemu wewnętrznemu laboratorium badawczo-rozwojowemu gwarantujemy stałą jakość na najwyższym poziomie.

s0300001

Specyficzne kody