Spice Diavola 16 - Piec Opalany Gazem Z Biscotto

2 299,00 zł
*
Produkt niedostępny

Gazowy piec do pizzy Spice Diavola 16 wyposażony w płytę biscotto i drzwi. Osiąga temperaturę 500°C i pozwala na wypiek pizzy neapolitańskiej w 60 sekund.

Ilość

Spice Diavola 16


Gazowy piec do pizzy Spice Diavola 16 to jeden z najlepszych gazowych pieców do pizzy dostępnych obecnie na rynku. Wyróżnia się przede wszystkim eleganckim i funkcjonalnym designem oraz kompaktowym rozmiarem. Dzięki osiąganej temperaturze 500°C i wyposażeniu w płytę biscotto pozwala na wypiek pizzy neapolitańskiej w 60 sekund.

Specyfikacja

• Ciśnienie: 37 mbar
• Czas nagrzewania: około 15/20 minut
• Osiągnięta temperatura: 500°C
• Czas pieczenia pizzy: 60/90 sekund
• Powierzchnia do gotowania: 40 cm / 16 cali
• Drzwiczki ze stali nierdzewnej z drewnianym uchwytem zapobiegającym poparzeniu


Materiał i wymiary

• Materiał wewnętrznej pokrywy kuchennej: stal nierdzewna AISI 310 S do wysokich temperatur
• Materiał powłoki zewnętrznej, fronty i nóżki stal nierdzewna AISI 304
• Wymiary produktu: Szerokość 46 cm - Głębokość 53,5 cm - Wysokość 35 cm
• Wysokość otworu wprowadzającego: 16 cm
• Biscotto - Płyta z gliny do wypieku pizzy neapolitańskiej
• Zintegrowana termopara bezpieczeństwa
• Termometr 500° zintegrowany z produktem
• Waga kg 16,00
• Moc 5/6 kW

Drzwi ze stali nierdzewnej

Dzięki pokrywie zaprojektowanej specjalnie dla Diavola 16 możliwe będzie osiągnięcie wysokich temperatur w bardzo krótkim czasie. Co więcej, rozkład ciepła wewnątrz piekarnika będzie niezwykle równomierny!

Pokrywa została zaprojektowana i skonstruowana tak, aby drastycznie skrócić czas nagrzewania. W razie potrzeby należy zdjąć pokrywę, aby nie przekroczyć 500°.

Wyłączny dystrybutor Spice w Polsce


Jesteśmy wyłącznym dystrybutorem firmy Spice w Polsce. 

Prowadzimy pełny serwis gwarancyjny i pogwarancyjny urządzeń w systemie Door-to-door. 
W razie problemów z piecem przyślemy po niego kuriera, naprawimy i odeślemy do Ciebie na nasz koszt. 

Spice
p02211b

Specyficzne kody

Zobacz także