- -24,00 zł
- - 24,00 zł
Dropsy czekoladowe Nikaragua 70% DESEO / 500 g
Dropsy czekoladowe Nikaragua 70% DESEO, 500 g.
Czekolada Nikaragua 70% posiada dobrze wyczuwalne nuty suszonych owoców oraz delikatnie orzechowy posmak. Jest bardzo bogata w smaku, charakteryzuje ją niska kwasowość. Kochana przez koneserów. Idealnie pasuje do mocno czekoladowych muffinów, do świątecznych trufli, a polewa na jej bazie doda charakteru wielu ciastom i deserom.
Czekolada Bean-to-Bar to czekolada tworzona w naszej Pracowni od podstaw – od nieprzetworzonych ziaren kakaowca, w rzemieślniczy sposób. Do produkcji wykorzystujemy ziarna kakaowca, które sprowadzamy z wybranych przez nas plantacji z całego świata.
Skład: miazga kakaowa BIO (min. 70%), cukier nierafinowany BIO, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa
Wartość energetyczna w 100g: 565 kcal / 2341 kJ, tłuszcz: 36,9 g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 23,7, węglowodany 37,8 g, w tym cukry 29,7 g, białko 9,6 g, sól 0 g.
Waga: 500 g
*może zawierać śladowe ilości mleka i orzechów
Przechowywać w suchym zaciemnionym i chłodnym miejscu.