Dropsy czekoladowe Madagaskar 70% DESEO / 200 g
Dropsy czekoladowe Madagaskar 70% DESEO, 200 g.
Czekolada Madagaskar 70% to połączenie zbalansowanej intensywności kakao z orzeźwiającymi nutami owoców leśnych i wiśni. Czekoladę możesz wykorzystać do wypieków i deserów. Możesz również zajadać ją prosto ze słoika.
Czekolada Bean-to-Bar to czekolada tworzona od podstaw, czyli od surowych nieprzetworzonych ziaren, w rzemieślniczy sposób. Do produkcji wykorzystujemy ziarna kakaowca, które sprowadzamy z wybranych przez nas plantacji z całego świata.
Skład: miazga kakaowa BIO (min. 70%), cukier nierafinowany BIO, masło kakaowe BIO, emulgator: lecytyna sojowa
Wartość energetyczna w 100g: 436 kcal / 1825 kJ, tłuszcz: 29 g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 18,4 g, węglowodany 35,4 g, w tym cukry 29,9 g, białko 5,3 g, sól 0 g.
Waga: 200 g
*może zawierać śladowe ilości mleka i orzechów
Przechowywać w suchym zaciemnionym i chłodnym miejscu.