Dropsy czekoladowe Nikaragua 70% / 200 g
Dropsy czekoladowe Nikaragua 70%, 200 g.
Czekolada Nikaragua 70% posiada dobrze wyczuwalne nuty suszonych owoców oraz delikatnie orzechowy posmak. Jest bardzo bogata w smaku, charakteryzują ja niska kwasowość. Czekoladę możesz wykorzystać do wypieków i deserów. Możesz również zajadać ją prosto ze słoika.
Czekolada Bean-to-Bar to czekolada tworzona od podstaw, czyli od surowych nieprzetworzonych ziaren, w rzemieślniczy sposób. Do produkcji wykorzystujemy ziarna kakaowca, które sprowadzamy z wybranych przez nas plantacji z całego świata.
Skład: miazga kakaowa BIO (min. 70%), cukier nierafinowany BIO, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa
Wartość energetyczna w 100g: 565 kcal / 2341 kJ, tłuszcz: 36,9 g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 23,7, węglowodany 37,8 g, w tym cukry 29,7 g, białko 9,6 g, sól 0 g.
Waga: 200 g
*może zawierać śladowe ilości mleka i orzechów
Przechowywać w suchym zaciemnionym i chłodnym miejscu.