Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”).
 

Mąka do pizzy Pasini Giallo 10kg

72,00 zł
*
 

    
Produkt dostępny, dostawa 1-3 dni.

Doskonała mąka z młyna Pasini. Średni czas wyrastania. Czas dojrzewania w temperaturze kontrolowanej 0-4°C: 20 godzin 

Czas rzeczywisty: 4 Gość w tej chwili
Ilość

Molino Pasini jest obecny w branży młynarskiej już ponad osiemdziesiąt lat. Od trzech pokoleń produkując najlepsze mąki dla ludzi wymagający perfekcji od swoich wypieków.

Charakterystyka

• W 250 - 270 P/L 0,40 - 0,45
• Zawartość białka: 12,2%
• Średni czas wyrastania. Mąka przeznaczona do ciasta przygotowywanego rano na wieczór.
• Czas dojrzewania w temperaturze kontrolowanej 0-4°C: 20 godzin

Pasini
s03

Specyficzne kody