Dropsy czekoladowe Nikaragua 45% DESEO / 200 g
Dropsy czekoladowe Nikaragua 45% DESEO, 200 g.
Czekolada mleczna Nikaragua 45% o intensywnym smaku kakao, charakteryzuje się przyjemną, wręcz aksamitną konsystencją. W jej smaku można wyczuć nuty suszonych owoców. Czekoladę możesz wykorzystać do wypieków i deserów. Możesz również zajadać ją prosto ze słoika.
Czekolada Bean-to-Bar to czekolada tworzona od podstaw, czyli od surowych nieprzetworzonych ziaren, w rzemieślniczy sposób. Do produkcji wykorzystujemy ziarna kakaowca, które sprowadzamy z wybranych przez nas plantacji z całego świata.
Skład: miazga kakaowa BIO (min. 45%), cukier, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa
Wartość energetyczna w 100g: 546 kcal / 2285 kJ, tłuszcz: 37,4 g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 23,7, węglowodany 44,0 g, w tym cukry 42,5 g, białko 7,1 g, sól 0,18 g.
Waga: 200 g
*może zawierać śladowe ilości orzechów
Przechowywać w suchym zaciemnionym i chłodnym miejscu.