Najwyższa moc dla najwyższego nawodnienia ciasta
Profesjonalne maszyny spiralne z serii ISP charakteryzują się niezwykle dużą mocą, niezbędną do osięgnięcia wysokich prędkości obrotowych spirali. Dzięki temu potrafią idealnie wyrobić ciasto o bardzo wysokim uwodnieniu, co jest trendem ostatnich kilku lat. Dzięki szerokiej regulacji prędkości w urządzeniu przygotujemy ciasta każdego typu, zarówno lekkie jak i ciężkie.
Wyprodukowany w 100% we Włoszech
Szczegóły robią wielką różnicę
Mikser spiralny IPbake ISP5 MICROMIX, który dzięki maksymalnej prędkości 300 obrotów spirali na minutę wyrabia ciasto z uwodnieniem większym niż 100%. Dodatkowo miksery z serii ISP posiadają lekko stożkowe zbiorniki, aby lepiej natlenić ciasto i kierować je do wnętrza dzieży w celu idealnego wyrobienia. To drobne detale, które robią duże różnice z punktu widzenia końcowego ciasta. Miksery dzięki specjalnej konstrukcji utrzymują niskie temperatury i nie podgrzewają cista. To maszyny, które nie boją się intensywnego użytkowania i produkcji przemysłowej.
Bezkompromisowa jakość
Maszyny IPBAKE zostały zaprojektowane i opracowane ze szczególnym uwzględnieniem jakości konstrukcji, z wykorzystaniem najwyższej jakości komponentów i technik montażu, aby zagwarantować produkt, który zawsze sprawdza się nawet w ekstremalnych warunkach pracy.
Parametry techniczne
• Pojemność gotowego ciasta = 1 - 5kg
• Waga mąki = 0,4 - 2,5kg
• Pojemność wody = 0,6 - 2,5kg
• Zasilanie 220V - 50Hz
• Moc 0,37KW
• Wymiary (W-S-G) = 44 x 26 x 49 cm
• Waga = 34 kg
• Prędkość obrotowa spirali 65-300 RPM
• Dzieża i spirala wykonane ze stali nierdzewnej
• 24 miesiące gwarancji