Mąka do pizzy Luna Verde 10kg Molino Iaquone
Doskonała mąka z młyna Iaquone, idealna do pizzy neapolitańskiej. Średni czas wyrastania. Czas dojrzewania w temperaturze kontrolowanej 0-4°C: 1-2 dni
Doskonała mąka z młyna Iaquone, idealna do pizzy neapolitańskiej. Średni czas wyrastania. Czas dojrzewania w temperaturze kontrolowanej 0-4°C: 1-2 dni
Doskonała mąka z młyna Iaquone, idealna do klasycznej chrupiącej pizzy.
Doskonała mąka z młyna Quaglia. Idealna do ciast poddawanych długiemu czasowi wzrostu oraz wysokiej hydracji.
Doskonała mąka z młyna Pasini, rekomendowana przez AVPN do pizzy neapolitańskiej. Średni czas wyrastania. Czas dojrzewania w temperaturze kontrolowanej 0-4°C: 1-2 dni
Doskonała mąka z młyna Pasini. Krótki czas wyrastania. Czas dojrzewania w temperaturze kontrolowanej 0-4°C: 10 godzin
Doskonała mąka z młyna Pasini. Średni czas wyrastania. Czas dojrzewania w temperaturze kontrolowanej 0-4°C: 20 godzin
Doskonała mąka z młyna Pasini. Długi czas wyrastania. Czas dojrzewania w temperaturze kontrolowanej 4°C: 1-4 dni
Mąka z mocnym, elastycznym glutenem, idealna do ciasta wymagającego długiej fermentacji.
Mąka z mocnym, elastycznym glutenem, idealna do ciast wymagających długiej fermentacji w chłodnych pomieszczeniach.
Mąka nowa typu 0, do mocno nawilżonych ciast, daje dobrze wyrośnięty brzeg klasycznej neapolitańskiej pizzy.
Mąka z mocnym, elastycznym glutenem, idealna do ciast wymagających długiej fermentacji, w tym klasycznej neapolitańskiej pizzy.
Mąka o dobrze skalibrowanym ziarnie, łatwa do nawodnienia, idealna do lekkiego i puszystego ciasta. Świetna „urabialność”, dobra do miękkich ciast, które zachowują lekkość i smak po pieczeniu.
Mąka z pełnego ziarna o wysokiej jakości skrobi i mocnym glutenie. Połączona z wodą tworzy elastyczne, łatwe w wałkowaniu ciasto, zapewniając niezwykły efekt końcowy.
Idealna mąka do pizzy neapolitańskiej.
Idealna mąka do pizzy neapolitańskiej.
Idealna mąka do pizzy neapolitańskiej.
Mąka z miękkiej pszenicy typu „00” o bardzo wysokiej zawartości białka.
Mąka niskobiałkowa, łatwa w użyciu i odpowiednia do wszystkich rodzajów bezpośrednich ciast z krótkim czasem wzrastania, gdzie wymagana jest dobra elastyczność.
Idealna mąka do pizzy neapolitańskiej
Mąka z najwyższej jakości twardych ziaren doskonale sprawdzi się jako podsypka do pizzy.
Pomidory bez skóry w gęstym soku pomidorowym 3kg.Zalecane przez Stowarzyszenie AVPN do przyrządzania prawdziwej neapolitańskiej pizzy.
Małe i soczyste, słodkie pomidory daktylowe Strianese. Gwarancja 100% włoskich upraw.
Pomidory pelati San Marzano dell'Agro Sarnese - Nocerino DOP
Obrane włoskie pomidory przygotowane z idealnie dojrzałych owoców wybranych odmian.
Pomidory San Marzano DOP Strianese - Pomidory bez skóry w soku pomidorowym 2,5 kg.Zalecane przez Stowarzyszenie AVPN do przyrządzania prawdziwej neapolitańskiej pizzy.
Pomidory w całości bez skóry w soku pomidorowym NOI & VOI 400 g.
Cubetti di pomodoro - Pomidory bez skóry krojone<br/>w soku pomidorowym 2,5 kg.
Pomidory bez skóry krojone w soku pomidorowym Ortolina 400 g.
Olio extra vergine 100% italiano „GREZZONA” Biolevante - Oliwa extra vergine 100% niefiltrowana, włoska z kapslem, 1 litr
Oliwa z oliwek extra vergine niefiltrowana 100% włoska Venturi 1 litr
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia EXTRA VERGINE COPPINI 1l.
Oliwa z oliwek extra virgine produkowana wyłącznie z oliwek pochodzących z organicznych plantacji, 1 litr.
Niefiltrowana oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia EXTRA VERGINE COPPINI 1l., 100% włoska.
Pomidory suszone w oleju słonecznikowym Delizia 2000 580g. Gwarancja 100% włoskich upraw.
Oliwa extravergine z dodatkiem ostrej papryczki to bardzo popularna receptura śródziemnomorska, znana i używana już w czasach starożytnych. Butelka 250ml
Oliwa extravergine z dodatkiem cytryny to bardzo popularna receptura śródziemnomorska. Butelka 250ml
Oliwa z oliwek extravergine z czosnkiem to receptura kuchni śródziemnomorskiej o wielowiekowej tradycji. Produkt otrzymuje się poprzez macerację naturalnie suszonego czosnku w oliwie extravergine. Butelka 250ml
Oliwa z oliwek extravergine aromatyzowana truflą. Butelka 250ml
Oliwa z oliwek extravergine z dodatkiem rozmarynu, jednego ze sztandarowych specjałów kuchni śródziemnomorskiej. Butelka 250ml
Ocet balsamiczny gęsty di Modena IGP Casa Rinaldi
Krem z drobno zmielonych pieczarek, wzbogacony czarną truflą.
Karczochy Toskańskie w oleju słonecznikowym przetworzone ze świeżych surowców.
Papryka Piquillo, prażona na bukowym drewnie, nabierająca szczególnego smaku.
Oliwki zielone bez pestek w solance NOI & VOI 300 g.
Brokuły po neapolitańsku - friarielli saltati 1062ml Delizia2000